Warehousing

Naast transporteren en het verhuren van bedrijfsruimtes, zijn wij ook dienstverlener op het gebied van warehousing. 

Volledige service
Warehousing betekent voor ons het totaal ontzorgen van de klant. U slaat bij ons niet alleen uw goederen op, maar wij nemen uw bedrijf in overleg ook andere handelingen uit handen. Daarbij valt te denken aan orderpicken, etiketteren, scannen van in- en uitslagen, rapporteren en andere administratieve handelingen. Wij werken volgens de FIFO-voorraadbeheer (First in, First out), waardoor bederf en verspilling van producten wordt beperkt. 

Locatie en oppervlakte
Ons warehouse is gevestigd bij ons hoofdkantoor in De Kwakel naast Royal FloraHolland Aalsmeer, nabij luchthaven Schiphol en dichtbij hoofdwegen. Het terrein en de panden zijn zeven dag per week, dag en nacht, bereikbaar zonder gemeentelijke beperkingen. Het warehouse is 30.000m² en kan worden onderverdeeld in verschillende secties van 1188m² (13,5 x 88 meter). De betonvloeren van de ruimtes zijn geschikt voor een belasting van maximaal 2.000 kg per m². 

Green label
Bijzonder aan de warehouseruimtes is dat wij ze zelf van warmte voorzien. Dit gebeurt door middel van een warmtekrachtkoppeling en via een warmteopslag in de grond. De warmte die vrijkomt bij de warmtekrachtkoppeling, wordt opgeslagen in een buffer en vervolgens gebruikt voor het verwarmen van de panden. Het beton van ons buitenterrein is voorzien van waterslangen. In de zomer wordt het water hierin rondgepompt, waarna het in een geïsoleerde aardlaag terecht komt. In de winter pompen wij het water weer omhoog door middel van een warmtewisselaar. Met dit verwarmde water verwarmen wij onze ruimtes.

Aanvullende services
Indien gewenst is het uiteraard ook mogelijk om ons in te zetten als complete logistieke dienstverlener. Zo kunnen wij zeecontainers voor u lossen en producten voor u transporteren.

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend meer informatie?

| Mail: info@vzt.nl | Telefoon: +31(0)297-513099 |