Van Zaal Transport

Vacature

Zaterdagchauffeur

Ben jij een vroege vogel en heb je zin om op de zaterdag in de vrachtwagen te klimmen? Spring dan aan boord bij Van Zaal Transport als Zaterdag Chauffeur! 

Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn Van Zaal Transport, logistiek dienstverlener voor de sierteeltsector. Met meer dan 60 vrachtwagens en 100 medewerkers zetten wij ons in om miljoenen bloemen en planten te vervoeren in Nederland, België en Duitsland. Dit doen wij voornamelijk voor retailbedrijven, tuincentra en groothandels.
Van Zaal Transport, De Winter Logistics en Wematrans gaan intensief samenwerken, stap voor stap worden we één bedrijf: Floriway. Momenteel zijn we hard bezig om dit bedrijf te vormen en daar is nog wel wat voor nodig. Kom jij ons helpen dit verder te realiseren? 

De functie
Als Zaterdag Chauffeur vervoer je, onder leiding van onze transportplanning, bloemen en planten in Nederland, België en West-Duitsland (voornamelijk kortere ritten zonder overnachting). Je laadt en lost zelfstandig karren en pallets. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor het correct invullen van de ritpapieren en de boordcomputer.  

In deze functie start je (iedere) zaterdag tussen 07.00 en 9.00 uur. 

Jouw skills en ervaring 

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs CE en code 95.
  • Je spreekt Nederlands of Engels. 

Wat wij bieden: 

  • Een bruto maandsalaris in schaal D conform de CAO Beroepsgoederenvervoer (afhankelijk van de ervaring) aangevuld met 8% vakantiegeld.
  • Je hebt 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen (op fulltime basis).
  • Ondersteuning van een chauffeurscoach.
  • Je ontvangt een toeslag van 50% voor werken op zaterdag.
  • Je start met een contract voor 7 maanden, met het uitgangspunt om deze te verlengen.
  • Een goed bereikbare werklocatie (zowel met OV als eigen vervoer). 

Contact 

Ben je enthousiast over de functie van Zaterdag Chauffeur? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier of naar vacatures@vzt.nl

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Koen Stoop (HR) via 06-82428915 of vacatures@vzt.nl. Binnen 2 weken ontvang je een bericht! 

Bureaus: Wij doen de werving van onze medewerkers zelf. Dus geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature alsjeblieft!

 

 

Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand