Vacature

Transportplanner

Transportplanner

 • Standplaats De Kwakel (nabij Aalsmeer)
 • Fulltime (40 uur)
 • Wisseldiensten


Als transportplanner werk jij in het hart van de organisatie. Jij staat klanten vriendelijk te woord, stuurt onze vrachtwagenchauffeurs enthousiast aan en zorgt samen met het team voor een efficiënte ritplanning. 

Jouw job
Als transportplanner heb je een verantwoordelijke baan en veelzijdige baan. Samen met een team gedreven collega’s zorg je ervoor dat alle wagens tijdig en efficiënt gepland de weg op gaan en dat onze klanten en chauffeurs altijd worden voorzien van de juiste, actuele informatie.

Binnen het planningsteam werken de collega’s afwisselend als ritplanner en ritopvolger. Iedere nieuwe medewerker werkt de eerste periode als ritopvolger. Daarna is het eventueel mogelijk om ook als ritplanner aan de slag te gaan.  

Ritplanner
Als ritplanner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van transportopdrachten en het op elkaar laten aansluiten van vervoersstromen. Jouw ritplanning voldoet aan de wensen van onze klanten en is efficiënt en rendabel. Daarvoor maak je gebruik van onze geavanceerde geautomatiseerde systemen.

Ritopvolger
Als ritopvolger ben jij degene die zorgt voor de opvolging na het plannen. Je coördineert de ritten, informeert klanten over zendingsinformatie, beantwoordt vragen van onze chauffeurs. Ook probeer je wachttijd bij chauffeurs te voorkomen en signaleer je onverwachte gebeurtenissen onderweg.

Ploegendiensten
Sierteelttransport gaat dag en nacht door. Daarom werk je als transportplanner in ploegendiensten. Er zijn drie ploegendiensten: ochtend plus middag, middag plus avond en avond plus nacht. De diensten rouleren, dus voor alle diensten kom je aan de beurt. Uiteraard is je rooster tijdig bekend. 


Meer te weten komen over deze functie? Bekijk de vacaturevideo onderaan deze vacaturetekst!
 

Pas jij in ons team?
Dan ben je communicatief vaardig en draai je je hand niet om voor uitdagende planningspuzzels die dag en nacht doorgaan. Je staat collega’s en klanten altijd vriendelijk te woord, ook als het even druk is.  Verder:

 • Heb je al vergelijkbare ervaring als transportplanner
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal (pre: Duits)
 • Heb je hbo werk – en denkniveau   
 • Weet jij om te gaan met computers en geautomatiseerde systemen
 • Ben je nauwkeurig en denk je in oplossingen
 • Kun je goed het overzicht bewaren en schakelen tussen verschillende taken
 • Heb je affiniteit met transport en sierteelt


Wat mag je van ons verwachten?
Als je bij Van Zaal Transport aan de slag gaat, kun je rekenen op een uitdagende, afwisselende baan. Je komt in een team waarbij humor belangrijk is, evenals hard en gedreven werken. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met vooruitstrevende en geavanceerde systemen.
Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een mooi salaris volgens het cao Beroepsgoederenvervoer
 • Pensioenregeling en vakantiegeld
 • Een toeslag voor het werken in de nacht en weekenden
 • Je rooster is tijdig bekend zodat je ook je privéleven goed kunt plannen
 • Uitzicht op een vast contract (start met een contract voor bepaalde tijd)
 • Een betrouwbare werkgever en goed ingerichte werkplek


Over Van Zaal Transport

Van Zaal Transport is een groeiende logistiek dienstverlener binnen het sierteeltsegment. Jaarlijks vervoeren wij miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en een deel van Duitsland. Landelijke distributie, dagritten en nachtritten; wij doen het allemaal.  Daarvoor komen we bij bloemenveilingen, kwekers, groothandelaren, tuincentra en retailbedrijven. Passie voor het werk, oplossingsgerichtheid, enthousiasme, een informele werksfeer en vooruitlopen op het gebied van automatisering vinden wij belangrijk.

Solliciteren
Ben jij onze nieuwe transportplanner? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@vzt.nl of solliciteer via ons sollicitatieformulier. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Karel van Dijk (operationeel manager) via 0297-513080

Zolang deze vacature  openstaat, mag je reageren. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten. We zijn op zoek naar kandidaten die al ervaring hebben in een soortgelijke functie als transportplanner, logistiek planner of planner wegtransport. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren op jouw sollicitatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand