Vacature

Transportplanner

Transportplanner
De Kwakel (naast Aalsmeer)

Zie jij puzzelen met planningen als een grote uitdaging en ben je helemaal thuis in de wereld van transport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als logistiek dienstverlener vervoeren wij jaarlijks miljoenen sierteeltproducten in Nederland, België en Duitsland. Landelijke distributie, dagritten en nachtritten; wij doen het allemaal. Daarvoor komen we bij bloemenveilingen, kwekers, groothandelaren, tuincentra en retailbedrijven. Maar natuurlijk moeten al deze ritten wel gepland worden. 

Hoe ziet jouw nieuwe job eruit?   
Als transportplanner heb je een belangrijke baan: jij zorgt ervoor dat alle wagens tijdig en perfect gepland de weg op gaan. Hier sta je natuurlijk niet alleen voor. Samen met collega-transportplanners maak je dit elke dag en nacht weer waar. Daarbij is een deel van het team afwisselend ritplanner en een deel afwisselend ritopvolger. Je vervult dus beide functies.
Als ritplanner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van transportopdrachten en het op elkaar laten aansluiten van vervoersstromen. Jouw ritplanning voldoet aan de wensen van onze klanten en is efficiënt. Daarvoor maak je gebruik van onze geavanceerde geautomatiseerde systemen. Als ritopvolger ben jij degene die zorgt voor de opvolging na het plannen. Je hebt bijvoorbeeld contact met klanten over zendingsinformatie en beantwoordt vragen van onze chauffeurs.

Sierteelttransport gaat dag en nacht door. Daarom werk je als transportplanner in ploegendiensten. Er zijn drie ploegendiensten: ochtend plus middag, middag plus avond en avond plus nacht. De diensten rouleren, dus voor alle diensten kom je aan de beurt. Uiteraard is je rooster tijdig bekend. 


Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan heb jij het volgende in huis:   

  • Ervaring als transportplanner
  • Hbo werk – en denkniveau
  • Jij bent stressbestendig, nauwkeurig en communicatief vaardig
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (pre: Duits)
  • Affiniteit met automatisering, transport en sierteelt
  • Woonachtig maximaal 25 km van De Kwakel
  • Pre: ervaring met ritplanningsystemen en de sierteeltsector

 

Wat mag je van ons verwachten?
Je krijgt een uitdagende fulltime functie bij een groeiend bedrijf. Jouw functie is zeer afwisselend, dus reken maar dat het nooit saai is! Je werkt in een leuk en hardwerkend team. De bedrijfscultuur is informeel en we hebben passie voor het logistieke vak. Je werkt met nieuwe en zeer geavanceerde planningsystemen. Natuurlijk krijg je een mooi salaris, conform cao Beroepsgoederenvervoer (met nacht – en weekendtoeslag). Je start met een contract voor bepaalde tijd (met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd).

Enthousiast geworden?
Je kunt solliciteren door een cv en motivatiebrief te sturen naar vacatures@vzt.nl. Direct solliciteren via ons sollicitatieformulier kan ook. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Karel van Dijk (operationeel manager) via 0297-513080. Wil je eerst meer te weten komen over ons bedrijf? Kijk dan op de website: www.vzt.nl/overons.  


Zolang deze vacature openstaat, zijn wij op zoek naar kandidaten. Wij proberen sollicitanten altijd binnen twee weken een reactie te geven. Onverhoopt niets terug gehoord? Laat het ons weten.  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij hechten waarde aan een transparante sollicitatieprocedure en gaan zorgvuldig met gegevens van sollicitanten om. Meer informatie hierover vind je in dit document. 


Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand

-->