Vacature

LZV Vrachtwagenchauffeur - standplaats De Kwakel

Van Zaal Transport zoekt gemotiveerde LZV chauffeurs die enthousiast worden van sierteelttransport! Ga jij met ons de uitdaging aan?

Wat ga je doen?
Jij gaat met een LZV bloemen en planten vervoeren, onder leiding van onze transportplanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen en het correct invullen van ritpapieren.

Wat heb jij in huis?

  • CE rijbewijs + LZV certificaat, code 95, bestuurderspas
  • Flexibiliteit, enthousiasme en collegialiteit
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Je woont max. 25 km van De Kwakel
  • Pre: kennis van de sierteeltsector


Waarom kiezen voor Van Zaal Transport?

Wij bieden een modern wagenpark, afwisselend werk en een informele werksfeer. Je kan zowel parttime als fulltime werken en hebt uitzicht op een vast contract (start met een contract voor bepaalde tijd). Salaris volgens het cao Beroepsgoederenvervoer plus een speciale LZV vergoeding.

Klaar om in te stappen?
Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier, per e-mail of loop tijdens kantooruren bij ons binnen. Meer informatie: 0297-513086.

Zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Dag/nacht/meerdaagse mogelijkheden. LZV vergoeding.
Standplaats vacature Vrachtwagenchauffeur LZV: De Kwakel. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij hechten waarde aan een transparante sollicitatieprocedure en gaan zorgvuldig met gegevens van sollicitanten om. Meer informatie hierover vind je in dit document.  


Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand

-->