Vacature

Corporate Recruiter

Corporate Recruiter
Standplaats De Kwakel (Aalsmeer)
16 tot 40 uur

Als groeiende logistieke dienstverlener zijn wij continue op zoek naar de juiste mensen voor diverse functies. Daarom wij zijn op zoek naar een corporate recruiter die voor ons de beste kandidaten weet te vinden. Ga jij met ons deze uitdaging aan?   


Hoe ziet de functie eruit?
Als recruiter bij Van Zaal Transport weet jij welk talent op welke afdeling benodigd is. Vervolgens ga je actief op zoek naar kandidaten. In diverse databanken en op (online) platformen speur jij naar de juiste mensen voor Van Zaal Transport. Maar ook daarbuiten ga je op zoek; in de buitendienst. Daarbij ben je niet bang om jouw connecties aan te spreken. Daarnaast ben jij creatief en innovatief en zie je nieuwe mogelijkheden voor recruitment, waarmee je enthousiast aan de slag gaat. Als je potentieel talent hebt gevonden, houd je daarmee screeningsgesprekken. De overgebleven toppers bespreek je met ons P&O team en de desbetreffende afdelingsmanager. Daarnaast bouw je samen met onze communicatieafdeling aan het werkgeversmerk Van Zaal Transport.

Wat zijn de functie-eisen?
Als  corporate recruiter bij Van Zaal Transport beschik jij over de volgende capaciteiten: 

 • Hbo werk – en denkniveau (bij voorkeur een relevante afgeronde hbo opleiding)
 • Minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een recruitmentfunctie
 • Je bent communicatief vaardig
 • Jij bent georganiseerd en neemt graag het initiatief  
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van de arbeidsmarkt en ontwikkelingen daarin
 • Ervaring in de transportsector (pre)
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met LinkedIn Talent Solutions
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met cv databanken
 • Kennis van en ervaring met verschillende jobboards en sociale media
 • Je bent creatief en bedenkt nieuwe manieren om kandidaten te werven
 • Woonachtig maximaal 25 km van De Kwakel


Over Van Zaal Transport
Voor wat voor bedrijf ga jij straks aan de slag als recruiter? Voor een groeiende logistieke dienstverlener! Jaarlijks vervoeren wij miljoenen sierteeltproducten in Nederland, België en een deel van Duitsland. Onze vrachtwagens komen bij bloemenveilingen, kwekers, groothandelaren, tuincentra en retailbedrijven. We hebben een aantal logistieke locaties en een hoofdkantoor in De Kwakel. Onze bedrijfscultuur is informeel en onze mensen hebben passie voor het logistieke vak.
Onze ambitie is groot; we willen blijven groeien. Maar daar hebben we uiteraard wel de juiste mensen voor nodig. 

Waarom kiezen voor ons?
Werken bij Van Zaal Transport betekent werken bij een dynamisch bedrijf. Bij ons is geen dag hetzelfde. Het is dus nooit saai! We zijn een groeiend bedrijf en jij kunt met ons meegroeien. Aan ons heb je een stabiele en betrouwbare werkgever, die altijd openstaat voor jouw inbreng. Je salaris is conform het cao Beroepsgoederenvervoer. Pensioen en een reiskostenvergoeding (afhankelijk van je woonplaats) zijn geregeld. Je start met een contact voor bepaalde tijd. Dagen en tijden zijn bespreekbaar.

Ben jij geknipt voor deze baan?  
Solliciteer dan gauw! Solliciteren kan door te reageren via ons sollicitatieformulier of door een e-mail te sturen naar vacatures@vzt.nl. Stuur met je sollicitatie een cv en motivatie mee. Heb je vragen over de vacature corporate recruiter? Neem dan contact op met Bert van Vliet via 0297-513088.

Wij streven ernaar om alle sollicitaties binnen twee weken te behandelen. Je krijgt van ons altijd een reactie. Onze ervaring gaat uit naar een kandidaat met ervaring in de transportsector. Als je geen ervaring hebt met recruitment, vragen we je om niet te solliciteren. Voor deze functie is het belangrijk dat je kennis hebt van cv databanken en social media.  

 

Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand

-->