Vacature

Chauffeurscoach

Chauffeurscoach
Chauffeursbegeleider – Praktijkopleider – Mentorchauffeur
Fulltime – De Kwakel (Aalsmeer)


Kent de transportsector voor jou geen geheimen, heb je al ervaring met het begeleiden van chauffeurs en lijkt het jou een uitdaging om samen met een collega-chauffeurscoach vrachtwagenchauffeurs te coachen? Lees dan gauw verder en solliciteer naar deze mooie functie! 

Wat ga je doen?
Samen met je collega-chauffeurscoach ga jij onze chauffeurs C(E) coachen en begeleiden. Aan de hand van proefritten help jij meebeslissen of chauffeurs worden aangenomen. Daarnaast maak jij nieuwe chauffeurs wegwijs binnen de organisatie, bijvoorbeeld op het gebied van de boordcomputer en ritadministratie. Ook begeleid je alle chauffeurs op speerpunten welke de organisatie heeft vastgesteld, zoals duurzaamheid en schadepreventie. Natuurlijk houd jij zelf ook je ogen en oren open: belangrijke verbeterpunten bespreek je met je leidinggevende en de desbetreffende chauffeur.  

Wat heb jij in je mars?
Natuurlijk moet je wel als chauffeurscoach aan een aantal functie-eisen voldoen. Dat zijn:

  • CE-rijbewijs, Code 95, geldige bestuurderskaart (pre: LZV certificaat)
  • Minimaal vijf jaar ervaring in het chauffeursvak
  • Ervaring met of potentie om chauffeurs te coachen en begeleiden
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal  
  • Een milieubewuste rijstijl
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Handig met geautomatiseerde systemen, administratief en analytisch sterk

Over Van Zaal Transport
Wij zijn dé logistiek dienstverlener voor de sierteeltsector. Als groeiende sierteeltvervoerder transporteren wij jaarlijks miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en een deel van Duitsland. Dit doen we voor kwekers, retailbedrijven, tuincentra en groothandels. Als chauffeursbegeleider heb jij de belangrijke taak om chauffeurs mede te selecteren, nieuwe chauffeurs in te werken en bestaande Van Zaal chauffeurs te nóg beter te maken in hun vak.

Wat kun je van ons verwachten?
Natúúrlijk heb je bij ons leuke collega’s en een aantrekkelijk salaris. Je werkt nauw samen met onze al aanwezige chauffeurscoach en onze manager resources. In deze fulltime verantwoordelijke en zelfstandige functie zijn je werktijden bespreekbaar. Onze vloot is modern. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd).

Enthousiast?  
Solliciteer dan snel! Stuur je motivatie en cv naar vacatures@vzt.nl of solliciteer via ons sollicitatieformulier. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Bert van Vliet (manager resources) via 0297-513088.

 

Zolang deze vacature openstaat, mag je solliciteren. Wij proberen altijd binnen twee weken te reageren op je sollicitatie. Onverhoopt geen reactie ontvangen? Laat het ons weten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand

-->