Vacature

Stage

 

Wil je bij ons stage lopen? We verwelkomen je graag! Hieronder zie voor welke stages je bij ons terecht kan.
Al onze stageplaatsen bevinden zich op ons hoofdkantoor in De Kwakel. Alle stageplaatsen tot september 2019 zijn al vergeven. 

Hbo
Logistiek
Volg jij een studie in de richting logistiek? Wij hebben twee stageplaatsen per jaar: één in de periode september tot februari en één in de periode februari tot september. Bekijk hier de stagevacature. Solliciteren naar een stage kan via vacatures@vzt.nl

Financieel
Volg je een studie in een financiële richting? Wij hebben twee stageplaatsen per jaar: één in de periode september tot februari en één in de periode februari tot september. Wij zijn op zoek naar iemand die interesse heeft in een optimalisatie-onderzoek, bij voorkeur naar verzekeringen en sociale premies. Solliciteren naar een stage kan via vacatures@vzt.nl

ICT
Volg jij een studie in de richting IT of big data? Interessant! Solliciteren naar een stage kan via vacatures@vzt.nl. Wij horen graag wat jouw motivatie is om bij ons stage te komen lopen en waar je interesses liggen, zodat we samen een mooie stageopdracht kunnen vinden. Wij hebben twee stageplaatsen per jaar: één in de periode september tot februari en één in de periode februari tot september.

Net afgestudeerd?
Ben jij net afgestuurd en op zoek naar een baan? Bekijk al onze vacatures op onze vacaturepagina. Ziet er niets voor je bij? Doe gerust een open sollicitatie! 

Mbo 
Al onze stagevacatures - van planner wegtransport tot logistiek teamleider, supervisor en manager -staan op www.stagemarkt.nl. Als daarop geen stageplaats openstaat, dan hebben wij momenteel helaas geen stageplaatsen.  

Volg jij een opleiding tot vrachtwagenchauffeur en wil je bij ons stage lopen? Solliciteren naar een stage kan via vacatures@vzt.nl. Dan kijken we samen naar eventuele mogelijkheden. 

Middelbare school 
Zit je op de middelbare school en ga je een snuffelstage lopen? Je mag ons altijd mailen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Stuur je mailtje naar vacatures@vzt.nl.
Wil je liever langskomen met je klas voor een bedrijfsbezoek? Leuk! Neem hiervoor contact op met Denise van Vliet


Door een technisch probleem heeft het sollicitatieformulier op onze website naar alle waarschijnlijkheid tussen 27 maart en 7 mei niet gewerkt. Heb je in deze periode bij ons gesolliciteerd, maar niets van ons teruggehoord? Mail dan naar vacatures@vzt.nl. Excuses voor het ongemak.
 
 

Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand

-->