Vacature

Stage

 

Wil je bij ons stage lopen? We verwelkomen je graag! Hieronder zie voor welke stages je bij ons terecht kan.
Al onze stageplaatsen bevinden zich op ons hoofdkantoor in De Kwakel. Alle stageplaatsen tot september 2019 zijn al vergeven. 

Hbo
Logistiek

Volg jij een studie in de richting Logistiek en ben je op zoek naar een stageplaats bij een transportbedrijf dat nooit stilstaat? Kom stagelopen bij ons! Bekijk hier de stagevacature. Solliciteren naar een stage kan via vacatures@vzt.nl. Vergeet niet om je cv en een motivatie mee te sturen. 
Periodes: september 2019 - februari 2020 (VOL) * Februari 2020 - september 2020 (vrij)

Big data/IT
Volg jij een studie in de richting IT en ga jij graag aan de slag met de stapel data die wij voor jou hebben klaarliggen? Solliciteer dan met je cv en motivatie via vacatures@vzt.nl
Periodes: september 2019 - februari 2020 (VOL) * Februari 2020 - september 2020 (vrij)

Net afgestudeerd?
Ben jij net afgestuurd en op zoek naar een baan? Bekijk al onze vacatures op onze vacaturepagina. Ziet er niets voor je bij? Stuur gerust een open sollicitatie! 

Mbo 
Al onze stagevacatures - van planner wegtransport tot logistiek teamleider, supervisor en manager -staan op www.stagemarkt.nl. Als daarop geen stageplaats openstaat, dan hebben wij momenteel helaas geen stageplaatsen.  

Volg jij een opleiding tot vrachtwagenchauffeur en wil je bij ons stage lopen? Solliciteren naar een stage kan via vacatures@vzt.nl. Dan kijken we samen naar eventuele mogelijkheden. 

Middelbare school 
Zit je op de middelbare school en ga je een snuffelstage lopen? Je mag ons altijd mailen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Stuur je mailtje naar vacatures@vzt.nl.
Wil je liever langskomen met je klas voor een bedrijfsbezoek? Leuk! Neem hiervoor contact op met Denise van Vliet

 
 

Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand

-->