Bedrijvencomplex Poelweg

Een bedrijfsruimte huren naast Royal FloraHolland Aalsmeer, nabij luchthaven Schiphol en dichtbij hoofdsnelwegen? Dit kan bij ons hoofdkantoor in De Kwakel.

Bereikbaarheid
Naast dat onze bedrijfsruimtes een gunstige ligging hebben, zijn ze ook altijd bereikbaar. U kunt er zeven dagen per week terecht. Dit dag en nacht, zonder gemeentelijke beperkingen.

Oppervlakte en belasting
De totale oppervlakte van onze bedrijfsruimtes bedraagt 30.000m², onderverdeeld in secties van bijna 1200m² (1188m², 13,5 x 88 meter). Elke sectie is voorzien van een eigen ingang, twee docks en vijf parkeerplaatsen. De verschillende secties zijn koppelbaar. De betonvloeren in onze bedrijfsruimtes zijn geschikt voor een belasting van maximaal 2.000 kg per m². 

Faciliteiten
De panden zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien, zoals eigen temperatuurregeling, elektriciteit, stromend water en telefoon-, fax- en internetaansluiting. Daarnaast beschikken alle ruimtes over een centraal brand- en calamiteitenalarm. Tevens is het mogelijk om de ruimtes in te richten met kantoren, kantines en koelcellen. Dit kan in eigen beheer, maar de faciliteiten kunnen ook door Van Zaal opgeleverd worden. Het is ook mogelijk om de panden in te richten als opbloei-, verwerkings- en/of opslagruimtes.

Green label
Bijzonder aan onze bedrijfsruimtes is dat wij ze zelf van warmte voorzien. Dit gebeurt door middel van een warmtekrachtkoppeling en via een warmteopslag in de grond. De warmte die vrijkomt bij de warmtekrachtkoppeling, wordt opgeslagen in een buffer en vervolgens gebruikt voor het verwarmen van de panden. Het beton van ons buitenterrein is voorzien van waterslangen. In de zomer wordt het water hierin rondgepompt, waarna het in een geïsoleerde aardlaag terecht komt. In de winter pompen wij het water weer omhoog door middel van een warmtewisselaar. Met dit verwarmde water verwarmen wij onze bedrijfsruimtes. Ook duurzaam: alle bedrijfsruimtes zijn voorzien van duurzame en veilige LED lampen.

Aanvullende services
Indien gewenst is het uiteraard ook mogelijk om ons in te zetten als transporteur van uw producten. Ook (full service) warehousing behoort tot de mogelijkheden. 

Plattegrond
Wilt u weten welke bedrijven al een ruimte bij ons huren? Dit ziet u op onderstaande plattegrond. Daarop ziet u ook welke units nog vrij zijn.

Hal 13 & 14 beschikt over één grote koelcel.

Bedrijfsruimte plattegrond
Swipe naar rechts om de hele plattegrond te zien

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend meer informatie?

| Mail: mvanzaal@vzt.nl | Telefoon: +31(0)297-513080 |