Over ons

Van Zaal Transport, vooruitstrevend en klantgericht

           

 

 

 

 

      

 

Over ons

In 1996 werd Van Zaal Transport opgericht door Merijn en Natasja van Zaal. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf dat sierteelt (gerelateerde) producten transporteert in Nederland, België en delen van Duitsland. Wij leveren in alle plaatsen en grote veilingen binnen ons transportgebied en beschikken over zeven logistieke locaties. Hierdoor kunnen wij onze klanten een compleet dienstenpakket aanbieden.

Ons blijven ontwikkelen vinden wij heel belangrijk, bijvoorbeeld op het gebied van automatisering. Want doordat wij investeren in automatisering, besparen onze klanten tijd op het gebied van orders doorgeven, weten opdrachtgevers altijd exact waar hun producten zich bevinden en plannen wij zo efficiënt mogelijke ritten. Zo komen we samen verder.

Naast transport, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor warehousing. In ons warehouse van 30.000 m² slaan wij uw producten op en nemen wij u andere handelingen uit handen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Ook verhuren wij bedrijfsruimten in De Kwakel, strategisch gelegen dichtbij Royal FloraHolland, Schiphol en hoofdwegen. 

Dit alles doen wij met een passie voor ons vak en een no-nonsense mentaliteit. En naast oog voor onze klanten, hebben wij ook aandacht voor de maatschappij. Zo zijn wij onder meer lid van Benefits of Nature en ondersteunen wij verschillende sociale initiatieven. 

Benieuwd naar de mensen achter ons bedrijf? Je ziet ze op de pagina 'Contact'.   

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord.

| Mail: info@vzt.nl | Telefoon: +31(0)297-513080 |