Vacature

Opleidingsplaats Vrachtwagenchauffeur

Opleidingsplaats Vrachtwagenchauffeur C

Keek jij als klein ventje of meiske altijd je ogen uit als er een vrachtwagen voorbij kwam? En wil jij sindsdien niets liever dan zelf ook plaatsnemen achter dat stuur? Solliciteer naar een opleidingsplek bij Van Zaal Transport en maak carrière als vrachtwagenchauffeur C. 

Een opleidingsplek?
Ja! Bij ons kun je werken en tegelijkertijd een opleiding tot Vrachtwagenchauffeur C volgen. Je gaat aan de slag als Logistiek Medewerker op onze locatie in Aalsmeer. Daar voer je alle voorkomende werkzaamheden uit, zoals laden/lossen, het stickeren en scannen van handel en het opbouwen van handel. Daarnaast volg je – na gebleken geschiktheid – een paar uur per week de opleiding tot Vrachtwagenchauffeur. Na je opleiding neem je plaats in een Van Zaal Transport truck. De duur van het opleidingstraject is afhankelijk van jouw kennis en kunde.

Onze eerste kandidaat is inmiddels wegwijs gemaakt binnen Van Zaal Transport en volop bezig met het opleidingstraject. Daarom hebben we nu plaats voor een tweede kandidaat voor deze interne opleiding! 

Over Van Zaal Transport
Wat voor bedrijf zijn wij? Een modern transportbedrijf met een focus op sierteelt. Jaarlijks vervoeren wij miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland. Wil je graag door heel Europa cruisen, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Maar wil je graag door het Hollandse landschap rijden? Dan is Van Zaal Transport wat jij zoekt. Verder zijn wij informeel en recht-voor-zijn-raap. Pakken en stropdassen? Die zie je niet op ons kantoor. Verder hebben wij oog voor duurzaamheid. Wil jij ecologisch leren rijden? Dan mag je bij ons instappen!

Wanneer is dit écht iets voor jou?    

  • Als je niets liever wil dan vrachtwagenchauffeur worden
  • Je super leergierig, energiek én gemotiveerd bent
  • Je het bezit bent van een rijbewijs B (minimaal 1 jaar)
  • Jij de Nederlandse taal beheerst
  • Het jou leuk lijkt om met bloemen en planten te werken
  • Afwisselende tijden werken voor jou geen bezwaar is
  • En je maximaal 25 kilometer van Aalsmeer woont (harde eis!)     

Solliciteren?
Is dit jouw droombaan? Zorg dan voor een goed cv en een geschreven motivatie. Deze kun je rechtstreeks naar ons mailen of insturen via een privébericht op Facebook of Instagram. Daarnaast kun je solliciteren via de vacaturesites waar deze vacature uitstaat. Naar aanleiding van jouw sollicitatie nemen wij contact met je op. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sandra de Groot (Personeelszaken).

Zolang deze vacature openstaat, kun je solliciteren naar deze functie. Wij proberen sollicitanten altijd binnen twee weken een reactie te geven. Onverhoopt niets terug gehoord? Laat het ons weten. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Sollicitatieformulier

* Verplichte velden

Aanleveren in een .doc, .docx of .pdf bestand

-->