Maatschappelijke betrokkenheid

Als bedrijf vinden wij maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daarom ondersteunen wij verschillende sociale initiatieven en maken wij graag milieubewuste keuzes. 


Zo is De Aalsmeer Bloementour (ABT) één van de prachtige sociale initiatieven die wij ondersteunen. En daar zijn wij trots op! De Aalsmeer Bloementour is een tweejaarlijks evenement waarbij mensen met een beperking met dank aan sponsors en vrijwilligers een rondrit kunnen maken in een vrachtwagen of in een ander speciaal voertuig. Naast dat wij natuurlijk onze vrachtwagens en chauffeurs inzetten, stellen wij ons pand beschikbaar voor een lekker hapje en drankje na afloop van de rondrit. Daarnaast ondersteunen wij de prachtige Antoni van Leeuwenhoek Foundation, dat geld inzamelt voor onderzoek naar kanker. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en geven wij op basisscholen les over de dode hoek bij vrachtwagens.


Ook zijn wij trots op de milieubewuste keuzes die wij maken als bedrijf. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in ons lidmaatschap van Benefits of Nature. Samen met deze organisatie zetten wij ons in om van Van Zaal Transport een duurzamere onderneming te maken. Dit wordt gedaan door onze footprint te berekenen. Dit is de impact van ons bedrijf op het milieu. Aan de hand daarvan bekijken we op welke aspecten we kunnen verduurzamen. Andere milieubewuste keuzes zijn onder meer het actief registreren en verminderen van brandstofverbruik en het zelf verwarmen van onze units in De Kwakel door het recyclen van energie.