Logistieke middelen

Voor het transport van uw producten maakt u gebruik van logistieke middelen, zoals karren of pallets. Uiteraard kunt u zelf de bewegingen van deze logistieke middelen bijhouden. Bij Van Zaal Transport kunnen wij dit echter ook voor u doen; zowel voor u als voor uw klanten. Zo heeft u daar geen omkijken naar. Daarnaast is ook mogelijk om veilingkarren en Deense karren via ons te huren.

Wij registeren bewegingen van RFID-karren, DC-karren (inclusief bladen), Royal FloraHolland veilingkarren en europallets. Dit tijdens de ritten, op onze locaties en tijdens de eventuele op - en ombouw van uw karren. Hierbij maken wij gebruik van zogenoemde 'real time registratie'. Hierdoor kunnen wij altijd zien wat uw actuele karrensaldo is. Natuurlijk kunt u uw saldo zelf ook zien, bijvoorbeeld via ons webportaal of via een dagelijkse of wekelijkse saldo-update per mail. Daarnaast kunt u ons webportaal ook gebruiken voor het doorgeven van uw leeggoed - en veilingfustbestellingen. Maar dit kan indien gewenst ook per mail of telefonisch. 

Onze dienstverlening is uit verschillende onderdelen opgebouwd, namelijk: 
  • Transport uit te voeren zonder registratie;
  • Transport uit te voeren met registratie bij uw bedrijf en uw klanten;
  • Registratie en uitvoering van op - en ombouw op onze locaties;
  • Overboekdiensten op alle veilingen;
  • Dagelijks uw leeggoedbestellingen geleverd op de locatie van uw keuze;
  • Verhuur van Deense karren, bladen en Royal FloraHolland veilingkarren.

Het is mogelijk om gebruik te maken van meerdere onderdelen tegelijkertijd. 

Verhuur karren
Naast dat wij karrenbewegingen voor u kunnen registreren, is het ook mogelijk om via ons Deense karren en Royal FloraHolland veilingkarren te huren. Wij vervoeren vooral producten op Deense karren. Deense karren kunt u bij ons huren op dag - of jaarbasis. De tarieven voor huur op dagbasis verschillen per seizoen. Veilingkarren kunt u bij ons huren per dag, kwartaal of jaar. Per klant maken wij afspraken over de huur. Als u veilingkarren op jaarbasis huurt, is het uiteraard mogelijk om tijdens piekmomenten karren bij te huren op dagbasis. Op alle veilingen kunnen wij saldo's boeken. U kunt uw veilingnummer koppelen aan de onze, zodat er voor u totaal geen kosten zijn op FloraHolland.

Koppelen veilingnummer
Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw veilingnummer bij FloraHolland te koppelen aan die van ons. Dit om de kosten met betrekking tot Deense containers en platen bij te houden. U behoudt gewoon uw eigen veilingnummer en voor u verandert er niets aan de verwerking. Alleen het saldo komt op ons nummer terecht. Dit heeft als voordelen dat u geen opslagkosten meer betaald, u geen risico meer heeft om bij FloraHolland in 'de huur te staan', u geen kosten meer maakt voor het afhalen van Denen en bladen en u geen abonnement op Avalanche meer nodig heeft. Voor meer informatie over de kosten en voorwaarden mag u contact met ons opnemen.

Wij kunnen u altijd informeren over de mogelijkheden. Maatwerk is onze kracht!

| Mail: ccadmin@vzt.nl | Telefoon: +31(0)297-519081 |