Van Zaal Transport

Landelijke distributie

Zones vanuit Aalsmeer
Zones vanuit Venlo
Zones vanuit Zuid-Holland

Van Zaal Transport heeft een uitgebreid distributienetwerk in Nederland, België en een deel van Duitsland. Van een losse colli tot een volle kar: wij leveren dagelijks met een 24-uurs flexibiliteit aan tuincentra, distributiecentra en diverse groothandels.

Depots
De orders van klanten uit diverse regio’s worden door ons opgehaald en verzameld op een van onze depots. Hier worden vrachten gecollecteerd en gehergroepeerd. Vanaf daar wordt het gebracht naar de eindgebruiker of een volgend depot. In totaal hebben wij zeven depots: Poelweg (De Kwakel), Aalsmeer, Naaldwijk, Ammerzoden, Venlo, Rhein-Maas (Duitsland) en Lochristi (België). Al onze locaties zijn te zien op bovenstaande kaart. 

Automatisering
Wij vinden automatisering heel belangrijk, want zo ziet u tijdens het transport exact op welk depot (of andere plaats) uw producten zich bevinden. Daarnaast bespaart u als klant tijd op het gebied van orders doorgeven en plannen wij dankzij onze geautomatiseerde systemen zo efficiënt mogelijke ritten. 

Zones
De gebieden waar wij transporteren, hebben wij ingedeeld in zones op basis vanuit welke regio wij erheen rijden. De zones vindt u in de submenu's hierboven.


Meer over onze collectieve dienstverlening vindt u op de pagina 'Collectieve dienstverlening'.