Klanten

Van Zaal Transport heeft verschillende kwekers, groothandelaren, retailbedrijven en tuincentra als klanten. Jaarlijks vervoeren wij voor hen meer dan een miljoen Deense karren, meer dan vierhonderdduizend veilingkarren en meer dan tweehonderdduizend overige laadeenheden. 

Onze klanten over Van Zaal Transport:

Dirk Bouman

Directeur/eigenaar Arie Bouman Tuinplanten BV

“Van Zaal Transport is de huistransporteur van ons bedrijf. Wij leveren tuinplanten aan tuincentra in hoofdzakelijk Nederland en België. Voor zowel de aanvoer van planten van kweker naar ons, als voor de fijn distributie naar onze klanten zetten we Van Zaal Transport in. Dankzij het brede aanbod aan auto’s kunnen we zowel grote als kleinere vrachten laten leveren. We zijn een seizoenbedrijf waar snelheid van levering een belangrijk gegeven is. Om een goede afstemming te hebben, hebben we onze beide systemen op elkaar afgestemd. Daardoor is Van Zaal Transport een belangrijke spin in ons logistieke web.”

Kristien Smets

Supply Chain Manager Floréac NV

“In de plantensector staat of valt de efficiëntie van de interne werking van een handelsbedrijf met een vlotte en betrouwbare aanvoer. Floréac heeft er daarom enkele jaren geleden resoluut voor gekozen om quasi alle planten ‘af tuin’ te gaan laden en hiervoor exclusief samen te werken met Van Zaal Transport. De deskundigheid en servicegerichtheid van het bedrijf, de degelijke organisatie en goede IT-omkadering, aangevuld met een ploeg medewerkers die zeer correct en pro-actief communiceren, wekten destijds ons vertrouwen - en dit initiële vertrouwen wordt tot op vandaag dagelijks bevestigd! We hebben dankzij en samen met Van Zaal Transport de controle in handen kunnen nemen van de inbound stroom, hetgeen ons toelaat een veel correctere arbeids- en logistieke planning te maken – wat zich dan weer vertaalt in lagere kosten en meer ruimte om te focussen op onze eigen klanten!”

Robert Rense

Logistiek manager Ranzijn tuin & dier

“Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak waar je alles vindt voor dier, tuin en huis. Alle winkels hebben een grote dierenafdeling inclusief dierenkliniek. Daarnaast heeft Ranzijn tuin & dier een ruim assortiment met producten voor in tuin en huis. Al deze producten worden verdeelt en verzameld op het logistiek centrum in De Kwakel. De verhuurder van het pand is Van Zaal transport. Wij vinden in Van Zaal Transport een betrouwbare partner die meedenkt in de behoefte aan huisvesting en zeer flexibel is in het ontzorgen van het transport naar onze filialen. De uitdagingen die we tegen komen, worden op een no-nonsens manier opgelost. Precies die houding past bij onze ambitie om de komende jaren, net als afgelopen jaren, te groeien in het aantal filialen.“