Collectieve diensten

Bent u op zoek naar één transporteur voor al uw diensten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen collectief transport van bloemen en planten naar alle regio's en grote veilingen in Nederland, België en een deel van Duitsland. 

Wij komen overal
Omdat wij aanleveren in alle regio's en bij alle grote veilingen, heeft u niet langer voor elke locatie een andere transporteur nodig. Het maakt ons daarbij niet uit of u slechts één kar of twintig karren vervoert wilt hebben. Met elk aantal bent u bij ons welkom. Ook deelkarren behoort tot de mogelijkheid. Als u kweker bent en meerdere eindklanten op dezelfde veiling (Aalsmeer of Naaldwijk) heeft, kunt u al deze handel op één kar zetten. Wij sorteren het vervolgens en zorgen ervoor dat de juiste handel bij de juiste eindklant terecht komt. Zo bespaart u kosten. Naast kosten, bespaart u bij ons ook tijd. Dit dankzij onze geautomatiseerde orderinvoer.


Optimaal dienstenpakket

Op de meeste veilingen beschikken wij over een eigen logistieke ruimte, zodat wij klanten een optimaal dienstenpakket kunnen bieden. Als u bijvoorbeeld op afstand bij een veiling koopt (KOA), dan zorgen wij voor ontvangst op onze locatie. Daarna controleren wij de aantallen, bouwen wij uw karren op, sealen we het geheel en brengen wij de producten naar u toe. Ook bieden wij op onze locaties 'one-stop-docking'. Eigen vervoerders en collega-transportbedrijven kunnen hun complete vracht lossen. Wij zorgen voor verdere afhandeling, bijvoorbeeld door te leveren bij de klant op de veiling of voor de klok. Daarnaast bieden wij interne distributie. Dit houdt in dat wij uw producten ophalen en leveren binnen de locatie, bijvoorbeeld op een veiling. Op deze manier wordt uw product bij uw klant afgeleverd, zonder tussenkomst van het veilproces. 

Zelf inkomende logistieke diensten regelen
Tot slot kiezen steeds meer exporteurs, zoals groothandels en tuincentra, ervoor om zelf de inkomende logistieke diensten te regelen. Hierdoor kunnen zij zelf bepalen hoe laat handel binnenkomt, waardoor hun interne afhandeling efficiënter verloopt. Dit is bij ons eveneens mogelijk. De exporteur geeft zijn orders aan ons op. Wij zorgen er vervolgens voor dat de producten worden opgehaald en op tijd worden geleverd. Ook in zogenoemde "buitengebieden", waar het voor de exporteur vaak lastig is om zijn producten op tijd binnen te krijgen, leveren wij uiteraard op tijd. Dit realiseren wij door onder meer vaste vertrektijden aan te houden, bijvoorbeeld vanaf onze locatie in Venlo. 

Meer over onze landelijke distributie vindt u op de pagina 'Landelijke distributie'. 

Tijden orderopgaven

Daghandel Aalsmeer en Naaldwijk
Opgeven voor: 10:00 uur

Klaarstaan voor transport: 10:00 uur 

Daghandel Boskoop
Opgeven voor: 9:30 uur
Klaarstaan voor transport: 10:00 uur

Daghandel Brabant en Noord-Limburg
Opgeven voor: 09:00 uur
Klaarstaan voor transport: 09:30 uur

Daghandel België 
Opgeven voor: 08:00 uur 
Klaarstaan voor transport: 09:30 uur

Andere gebieden:
Opgeven voor: 10:00 uur 

(indien aan te leveren voor 23:00 uur)

Avondtransport 
Opgeven voor: 17:00 uur 
Geleverd voor: 04:00 uur 's nachts (of voor 08:00 uur in de box).

Vanwege de grote goederenstroom tussen Royal FloraHolland Aalsmeer en Royal FloraHolland Naaldwijk, werken wij op beide veilingen met een lijndienst met vaste vertrektijden. Deze tijden, aangepast aan de behoeften van onze klanten, zijn als volgt:

Vertrektijden vanaf Aalsmeer      Vertrektijden vanaf Naaldwijk
06:00 uur                                              07:30 uur
07:00 uur                                              08:45 uur
08:00 uur                                              09:30 uur
09:15 uur                                              11:00 uur
10:30 uur                                              12:15 uur
11:30 uur                                              13:00 uur
12:30 uur                                              14:00 uur
13:30 uur                                              15:00 uur
14:30 uur                                              16:00 uur

* Vaste vertrektijden van/naar andere locaties op aanvraag.