Charters

Van Zaal Transport is logistiek dienstverlener voor de sierteeltsector. In de lente, zomer en begin najaar ervaren wij ieder jaar een piek in de te vervoeren handel. Wil je ons helpen om dit weg te rijden? Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen! Vanaf halverwege februari 2022 zijn er weer mogelijkheden. 


Je kunt bij ons aan de slag als je een eigen trekker plus kasten - of koeltrailer hebt en enthousiast wordt van het rijden onder leiding van onze centrale transportplanning. Wij rijden in Nederland, België en een klein deel van Duitsland. 

Je kunt starten vanaf standplaatsen De Kwakel/Aalsmeer (Noord-Holland), Venlo (Limburg) of Noord-Brabant. Er zijn over het algemeen dagelijks mogelijkheden, zowel voor dag - als nachtritten. 

Ook zijn er mogelijkheden voor charters uit de regio Lochristi (België) die "leeg komen" in Nederland. Op dinsdag en woensdag hebben wij vrachten die om 03:00 uur (nacht) opgehaald moeten worden in Aalsmeer of Naaldwijk en voor 07:00 uur (ochtend) weer gelost moeten worden in Lochristi. 

Waarom rijden voor ons? 
Afwisselend werk, met voldoende uren
 Accurate betaling (termijn 30 dagen)
 24-uurs planning door NL, BE en delen van DE
 Bij wederzijdse tevredenheid kun je terugkerend voor ons rijden
Andere charters zijn positief over ons. Lees hier de verhalen van tien van onze charters in onze charterrubriek. 


Meer informatie/contact 
Heb je vragen of serieuze interesse? Dan mag je contact opnemen met Bert van Vliet via 0297-513088 of bvanvliet@vzt.nl.

Liever bij ons komen werken als chauffeur? Kijk dan op onze vacaturepagina!