Nieuws

 

  • maandag 11 juni 2018

Aandacht voor stapelwagens

DE KWAKEL - Standaard heeft elke stapelwagen drie legborden die met een kabel aan de stapelwagen vastzitten. Het verwijderen en loshalen van legborden zorgt overal voor logistieke problemen in de keten en brengt extra reparatiekosten met zich mee.
Daarom vragen wij samen met Royal FloraHolland aandacht voor het juist gebruik van legborden. Lees in dit document alles over het efficiënt gebruik van stapelwagens en legborden.
  • dinsdag 29 mei 2018

Dieseltoeslag juni 2018

DE KWAKEL - De dieseltoeslag voor de maand juni is 11,5 %. Dit op basis van de pompprijs van 29 mei 2018. Deze bedroeg € 1,2261 exclusief btw.
De dieselprijs is flink gestegen. Om de dieseltoeslagen te bepalen, houden wij de dieselprijzen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) aan. Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 'Dieseltoeslag'.
  • dinsdag 15 mei 2018

Openingstijden Pinksteren

Tijdens Eerste Pinksterdag zijn wij gesloten. Op Tweede Pinksterdag starten wij vanaf de middag op zoals tijdens een reguliere zondag.
Op Tweede Pinksterdag veilen Royal FloraHolland en veiling Rhein Maas niet.
  • maandag 7 mei 2018

Verschoven tijdsafspraken door drukte

Doordat Hemelvaartsdag en Moederdag in één week zitten, zorgt dit voor ongekende drukte.
We doen alles wat binnen onze macht ligt. Desondanks moeten wij op voorhand zeggen dat gemaakte tijdsafspraken en losvenster in de meeste gevallen niet gehaald gaan worden. Het spijt ons ten zeerste, maar wij zijn van mening dat we u hierover van tevoren eerlijk moeten informeren.

Meer weten over onze dienstverlening voorafgaand en op Hemelvaartsdag? Klik dan hier.
Let op: helaas hebben we in de branche nog steeds te maken met een tekort aan Deense karren.
  • maandag 7 mei 2018

Dienstverlening op Hemelvaartsdag

DE KWAKEL - Op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) zijn wij geopend. Lees hieronder meer over onze dienstverlening op Hemelvaart.

Op Hemelvaartsdag rijden wij beperkt handel uit. Slottijden kunnen we die dag niet waarborgen. Wij vervoeren geen dagtransport naar diverse veilingen. Het uitgeven van lege karren/fust is op Hemelvaartsdag niet mogelijk.  

Alleen Royal FloraHolland Eelde veilt op Hemelvaartsdag. Omdat de andere FloraHolland vestigingen gesloten zijn, is klokhandel naar de andere vestigingen op woensdagavond 9 mei niet mogelijk.
Bij veiling Rhein-Maas en op Plantion Ede wordt er op Hemelvaartsdag wel geveild. Opgave transport naar deze veilingen kan tot woensdag 9 mei 14:00 uur.

Doordat Hemelvaartsdag en Moederdag in één week vallen, hebben wij te maken met ongekende drukte.
Gemaakte tijdsafspraken worden daardoor niet altijd gehaald > lees meer
  • dinsdag 1 mei 2018

Docks met laadkuilen voor bedrijvencomplex Bedrijvenweg

DE KWAKEL – Het bedrijvencomplex aan de Kwakelse Bedrijvenweg krijgt docks met laadkuilen. Dat heeft logistieke dienstverlener Van Zaal bekend gemaakt.


Het bedrijvencomplex wordt momenteel gebouwd en is, net als de units van Van Zaal aan de Poelweg, bestemd voor verhuur. Inmiddels is de buitenkant van het pand grotendeels af. Er wordt nu hard gewerkt aan de binnenkant en de docks.

Het gebouw wordt 7.100 vierkante meter groot en gaat bestaan uit vijf hallen. Deze hallen worden straks verhuurd als productie, logistieke – of opslagruimten. Docks met laadkuilen waren eerder geen onderdeel van het plan, maar worden nu toch ontwikkeld. Er zijn nog units beschikbaar voor verhuur.

De Bedrijvenweg ligt nabij hoofdwegen, bloemenveiling Aalsmeer en luchthaven Schiphol. Van Zaal verhuurt al units van de Poelweg. Dit bedrijvencomplex blijft ook in gebruik. Meer informatie is te vinden op www.bedrijvenweg.com.

  

  • maandag 30 april 2018

Dieseltoeslag mei 2018

DE KWAKEL - De dieseltoeslag voor de maand mei is 10 %. Dit op basis van de pompprijs van 26 april 2018. Deze bedroeg € 1,1683 exclusief btw.
Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 'Dieseltoeslag'.
  • woensdag 25 april 2018

Tekort aan Deense karren

DE KWAKEL - Door extreme voorjaarsdrukte is er in de branche een tekort aan Deense karren, waar helaas ook wij mee te maken hebben.


We doen er alles aan om onze klanten toch zo snel mogelijk van karren te voorzien, maar kunnen niets garanderen. We hopen op ieders begrip.

  • vrijdag 20 april 2018

Koningsdag: we zijn geopend

DE KWAKEL - Tijdens Koningsdag (vrijdag 27 april) zijn wij gewoon open. Lees hieronder meer over onze dienstverlening op en rondom Koningsdag.


Donderdagavond 26 april zijn er geen afwijkingen in onze dienstverlening: wij rijden gewoon. Omdat Royal FloraHolland niet veilt op Koningsdag is klokaanvoer niet mogelijk. Aanvoer naar Veiling Rhein Maas is wel mogelijk. Ook het uitgeven van lege karren/fust is niet mogelijk, omdat FloraHolland gesloten is. 

Op Koningsdag leveren wij daar waar dit mogelijk is (adres geopend en bereikbaar). Als boxhouders aanwezig zijn, leveren wij ook op de boxen bij FloraHolland. Na Koningsdag (maandag 30 april) start het veilen extra vroeg. 

  • dinsdag 3 april 2018

Westplas Mavo op bezoek bij Van Zaal Transport

DE KWAKEL – De ‘business klas’ (B1) van middelbare school Wellantcollege Westplas Mavo bracht dinsdag 3 april een bezoek aan logistieke dienstverlener Van Zaal Transport.

 

De leerlingen werden ontvangen op het hoofdkantoor in De Kwakel, waar ze eerst een korte presentatie over het bedrijf kregen. Daarna was er een korte quiz en een rondleiding door het bedrijf. Tot slot mochten de scholieren nog even plaatsnemen in een vrachtwagen.

De leerlingen waren erg enthousiast en vonden vooral het kijkje in de vrachtwagen een leuke ervaring. Of ze zelf ook in de logistiek willen werken, dat weten de jongens en meisjes nog niet. Maar de brugklassers hebben nog genoeg tijd om dit te ontdekken.

Het bedrijfsbezoek was door de leerlingen zelf geregeld. Als onderdeel van hun deelname aan de ‘business klas’ moeten zij zelf bedrijven benaderen, het bedrijfsbezoek regelen en na afloop een verslag schrijven.


Foto: de leerlingen bij een VZT-vrachtwagen.

Vacatures

Werken bij Van Zaal Transport? Wij hebben op dit moment de volgende vacatures: Voor ons rijden als charter kan ook.
Bij ons stage lopen? Klik hier voor meer info.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen vierwekelijks een nieuwsbrief gericht aan zakenrelaties en andere geïnteresseerden. Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om u te abonneren.

Dieseltoeslag

Op onze transporttarieven is de brandstofprijs zeer van invloed, daarom hanteren wij een dieseltoeslag.  Wilt u weten wat de dieseltoeslag van deze maand is of meer informatie over de dieseltoeslag? Kijk dan op onze pagina 'Dieseltoeslag'.