Nieuws

 

  • maandag 11 maart 2019

Van Zaal Transport Naaldwijk verhuist

Vanaf maandag 18 maart 2019 vindt u onze logistieke locatie in Naaldwijk (Honselersdijk) op een ander adres. We verhuizen namelijk naar een nieuwe box, in de buurt van de oude. 

Ons nieuwe adres vanaf 18 maart is: Jupiter 152-155, 2675 LV Honselersdijk. Daar zetten wij onze activiteiten voort. Ons oude adres (aan Venus 198 in Honselersdijk) gebruiken wij vanaf die datum niet meer. Op dit nieuwe adres zitten wij nog steeds bij Royal FloraHolland Naaldwijk.
  • dinsdag 26 februari 2019

Dieseltoeslag maart 2019

De dieseltoeslag voor de maand maart is 6 %. Dit op basis van de pompprijs van 26 februari 2019. Deze bedroeg € 1,2178.
Om de dieseltoeslagen te bepalen, houden wij de dieselprijzen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) aan. Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 'Dieseltoeslag'.
  • dinsdag 26 februari 2019

Twintig nieuwe Mercedes-Benz trucks voor Van Zaal Transport

Twintig nieuwe Mercedes-Benz trucks zijn toegevoegd aan ons wagenpark. Een deel daarvan is ter uitbreiding, een ander deel is ingeruild voor een milieuvriendelijker en veiliger model.
Het gaat om negentien Mercedes-Benz Actros 1845LS trekkers, één Mercedes-Benz Antos 1840L LZV bakwagen en vijf 2-assige gestuurde EBO koeltrailers. Van de trucks zijn er zes ter uitbreiding en veertien zijn er ingeruild. Met deze investering in zuinigere, schonere en veiligere trucks zetten wij de volgende stap in maatschappelijke betrokkenheid.

De nieuwe trucks zijn uitgerust met het meest uitgebreide veiligheidspakket. Deze omvat onder andere Active BrakeAssist 4 en SideGuard Assist, welke helpen onveilige situaties te signaleren en te voorkomen.

De Mercedes-Benz trucks zijn geleverd door Gomes Noord-Holland BV te Aalsmeer. De koeltrailers zijn geleverd door Ebo van Weel uit Rhoon. 

Klik hier voor het persbericht.

Foto: Mercedes-Benz Actros 1845LS trekker

  • dinsdag 12 februari 2019

MBO Wellantcollege maakt kennis met Van Zaal Transport

Leerlingen van de mbo-opleiding Groothandel & Logistiek van het Wellantcollege in Aalsmeer maakte dinsdag 12 februari kennis met Van Zaal Transport. In het kader van hun opleiding brachten ze een bedrijfsbezoek aan ons hoofdkantoor in De Kwakel.


De leerlingen van de Aalsmeerse school kregen eerst een presentatie over het bedrijf, waar tijdens ze ook al hun vragen mochten stellen. Daarnaast was er een korte quiz, waarbij de winnares met vrachtwagendrop naar huis ging. Tot slot volgde een korte rondleiding door het kantoor en warehouse. 

  • maandag 28 januari 2019

Bijscholing tijdens Chauffeursdagen

Zaterdag 19 en zaterdag 26 januari verzamelden onze chauffeurs zich bij vestiging De Kwakel. Daar werden voor de tweede keer Chauffeursdagen georganiseerd, waarbij de truckers workshops krijgen over verschillende beroepsonderwerpen.


De chauffeurs werden in vier groep verdeeld, waarnaar ze om beurten deelnamen aan de verschillende onderdelen: Manoeuvreren (met een truck manoeuvreren tussen pionnetjes door), schadepreventie, Het Nieuwe Rijden (milieubewust rijden) en beroepshouding. Ook was er tussendoor tijd voor een vezorgde lunch en bijpraten met elkaar.

De bijscholing organiseren wij in het kader van Code 95, de wettelijke verplichte bijscholing voor beroepschauffeurs. Twee jaar geleden hebben wij besloten om dit te doen in eigen beheer, middels Chauffeursdagen. De scholing is sindsdien boeiender, afwisselender en meer toegepast op de dagelijkse praktijk van onze chauffeurs. 


Het onderdeel 'Manoeuvreren'. 

  • maandag 21 januari 2019

Van Zaal vervoert voor Tulpenplukdag Antwerpen

Trucks vol tulpen mochten wij zaterdag 19 januari naar Antwerpen vervoeren. Daar vond voor de tweede keer de Tulpenplukdag plaats.


De kleurrijke tulpen van klant Tuliflor uit Wervik werden uitgestald op het Astridplein, nabij Centraal Station. Uit dit tulpenveld, bestaande uit 100.000 bloemen, mocht iedereen een bosje plukken. 

Het thema van deze editie was 'Flower Power' en had als onderliggende boodschap dat bloemen mensen en culturen verbinden.


Van Zaal Transport tijdens de Tulpenplukdag 2019 in Antwerpen.

  • donderdag 10 januari 2019

VZT op TreeVention

Ook dit jaar vindt u ons weer als deelnemer op TreeVention, welke dit jaar plaats vindt op zondag 21 en maandag 22 januari.


Robert Burhenne, logistiek voorman locatie Venlo, is namens Van Zaal Transport aanwezig met een eigen stand. Hij staat iedereen die geïnteresseerd is in onze diensten graag te woord. 

TreeVention is een beurs waar kwekers uit de Euregio, het grootste aaneengesloten tuinbouwproductiegebied van Noordwest-Europa, zich presenteren. Naast kwekers zijn er dienstverlenende bedrijven uit die regio aanwezig, zoals wij. Behalve inkopen, kunt u tijdens dit evenement netwerken en nieuwe contacten opdoen.

De beurs wordt gehouden op het Flora Trade Parc Venlo aan de Hollandlaan 23 in Venlo. Op zondag zijn de deuren geopend van 09:00 tot 15:00 uur en op maandag van 08:00 tot 19:00 uur.

Robert op TreeVention
Robert Burhenne tijdens een eerdere editie vanTreeVention

  • zaterdag 29 december 2018

Dieseltoeslag januari 2019

De dieseltoeslag voor de maand januari is 4,5 %. Dit op basis van de pompprijs van 27 december 2018. Deze bedroeg € 1,1352.
Om de dieseltoeslagen te bepalen, houden wij de dieselprijzen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) aan. Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 'Dieseltoeslag'.

Vanaf dit jaar is 5 % van de dieseltoeslag overgeheveld in de transportprijs en verlagen we de dieseltoeslag. De nieuwe basisprijs is € 0,90 per liter exclusief BTW. Onze klanten zijn hierover geïnformeerd middels een brief.
  • donderdag 27 december 2018

Voorspoedig 2019!

Een groen 2019 toegewenst!

Wij bedanken onze klanten, leveranciers en partners voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. Op naar een voorspoedig 2019!

Wilt u weten wat onze openingstijdens met Oud & Nieuw zijn? Bekijk dan onze nieuwspagina.


Wij wensen u een groen 2019!

  • dinsdag 18 december 2018

Invoering TAG 5 label

Om het poolsysteem zuiver te houden, vernieuwt Container Centralen regelmatig het label van CC-containers. Vanaf 7 januari 2019 is er een nieuw label: TAG5. Dit betekent dat ook wij hier vanaf die datum mee werken. 
Wij vervoeren vanaf 7 januari alleen nog Deense karren met een metalen CC label plus een TAG5 label of DC-Kaal karren (zonder enig label of alleen een metalen CC label). Dit zijn twee aparte poules. Deense karren met TAG5 label worden dan alleen nog tegen Deense karren met een TAG5 label geruild. Meer informatie hierover vindt u onder het submenu op onze pagina Logistieke Middelen.

Vacatures

Werken bij Van Zaal Transport? Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina.

Voor ons rijden als charter kan ook.
Bij ons stage lopen? Klik hier voor meer info.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen vierwekelijks een nieuwsbrief gericht aan zakenrelaties en andere geïnteresseerden. Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om u te abonneren.

Dieseltoeslag

Op onze transporttarieven is de brandstofprijs zeer van invloed, daarom hanteren wij een dieseltoeslag.  Wilt u weten wat de dieseltoeslag van deze maand is of meer informatie over de dieseltoeslag? Kijk dan op onze pagina 'Dieseltoeslag'. 

-->