Nieuws

 

  • maandag 26 februari 2018

Dieseltoeslag maart 2018

DE KWAKEL - De dieseltoeslag voor de maand maart is 9%. Dit op basis van de pompprijs van 26 februari 2018. Deze bedroeg € 1,1104 exclusief btw.

 

Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 'Dieseltoeslag'. 

  • maandag 26 februari 2018

Aan de slag als chauffeur?

Wil je aan de slag als chauffeur? Onze chauffeurs vertellen waarom het leuk is om bij ons te werken.
Enthousiast geworden en onze vacatures bekijken? Ga naar www.vzt.nl/vacatures.
  • maandag 26 februari 2018

Vijf nieuwe koeltrailers voor VZT

DE KWAKEL - Van Zaal Transport gaat maandag 26 februari met vijf nieuwe koeltrailers de weg op. 

De trailers, vier van het merk Sor en een van het merk Lamberet, werden eerder al geleverd en zijn inmiddels voorzien van bestickering.

  • dinsdag 13 februari 2018

Van Zaal Transport kiest voor DAF

DE KWAKEL – Sierteeltvervoerder Van Zaal Transport heeft zijn wagenpark uitgebreid met zes nieuwe DAF trekkers. De nieuwe wagens werden dinsdag 13 februari geleverd door Truckland.


Het gaat om trekkers van het type XF 480 FT, natuurlijk voorzien van de naam en het logo van het Kwakelse transportbedrijf. Naast trekkers worden er deze maand ook nieuwe koeltrailers, van de merken SOR en Lamberet, geleverd.  

  • maandag 29 januari 2018

Dieseltoeslag februari 2018

DE KWAKEL - De dieseltoeslag voor de maand februari is 9,5%. Dit op basis van de pompprijs van 29 januari 2018. Deze bedroeg € 1,1435 exclusief btw.

Als u meer wil weten over hoe de dieseltoeslag tot stand komt, kunt u kijken op onze pagina 'Dieseltoeslag'. 

  • dinsdag 16 januari 2018

Houtman Logistiek en Van Zaal Transport starten samenwerking in regio Boskoop

DE KWAKEL – Logistieke dienstverleners Houtman Logistiek uit Boskoop en Van Zaal Transport uit De Kwakel bundelen hun krachten in de regio Boskoop. Het Boskoopse bedrijf gaat vanaf deze maand handel voor het Kwakelse bedrijf uitrijden en ophalen.


De samenwerking zorgt voor efficiëntere vervoersbewegingen, waardoor er minder vrachtwagens in het dorp Boskoop en omgeving rijden. Waar eerst beide vervoerders voor kleine hoeveelheden bij dezelfde klanten kwamen, haalt en brengt Houtman Logistiek nu alle handel in één keer. “Het is een unieke samenwerking waarbij we elkaar als collega-transporteurs verstreken”, zegt Jeffrey Houtman, eigenaar van Houtman Logistiek.

Houtman Logistiek
Houtman Logistiek is een jong en ambitieus transportbedrijf, opgericht in 2014. Hun doel is om inefficiënte vervoersstromen in de regio te verbeteren en om logistieke totaaloplossingen te bieden. Dit doen ze onder meer door hun diensten te combineren met hun zusteronderneming: logistiek op – en overslagbedrijf Logistiek Centrum Boskoop.

Van Zaal Transport
Van Zaal Transport is een vooruitstrevende sierteeltvervoerder met tweeëntwintig jaar ervaring op de teller. De onderneming vervoert jaarlijks miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast biedt Van Zaal ook warehousing service en bedrijfsruimteverhuur.

  • dinsdag 9 januari 2018

Van Zaal Transport start campagne voor werving personeel

DE KWAKEL – Logistieke dienstverlener Van Zaal Transport start dinsdag 9 januari zijn campagne om personeel te werven. De sierteeltvervoerder wil hiermee transportplanners en vrachtwagenchauffeurs aantrekken.

 

Van Zaal Transport heeft het de afgelopen periode drukker gekregen en is daarom op zoek naar veel extra personeel. “Dankzij nieuwe klanten is ons volume flink toegenomen. Daarom zoeken wij transportplanners en chauffeurs”, vertelt Bert van Vliet, hoofd personeelszaken.

Planners en chauffeurs
Door middel van de campagne wil het transportbedrijf laten zien waarom transportplanners en chauffeurs juist voor Van Zaal moeten kiezen. “We hebben twee video’s opgenomen waarin personeel vertelt waarom zij het leuk vinden om bij ons te werken. Zij kunnen dit tenslotte het beste uitleggen”, zegt Van Vliet. Ook is er een video gemaakt waarin de functie van chauffeur kort wordt uitgebeeld. Daarnaast promoot de vervoerder zijn vacatures tijdens de campagne extra op haar verschillende (digitale) kanalen.  

Charters
Naast medewerkers zoekt de firma ook charters en eigen rijders voor de periode februari tot juli. “In die periode transporteren wij meer bloemen en planten dan normaal en daarom zoeken wij charters met een eigen trekker en kasten – of koeltrailer”, aldus Bert.

Meer informatie
Wie aan de slag wil als transportplanner kan solliciteren op de functie in het Noord-Hollandse De Kwakel. De vacature voor vrachtwagenchauffeur is open voor de standplaatsen Aalsmeer/De Kwakel en Venlo. Meer informatie is te vinden op www.vzt.nl/vacatures. Van Zaal Transport zoekt charters in de regio Aalsmeer/De Kwakel, Venlo en Noord-Brabant. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vzt.nl/charters

 

  • donderdag 7 december 2017

Van Zaal bouwt bedrijvencomplex

DE KWAKEL – Van Zaal bouwt een bedrijvencomplex aan de Bedrijvenweg in De Kwakel. Het pand is, net als hun ruimten aan de Poelweg, bestemd voor verhuur.

 

Het toekomstige bedrijvencomplex, waaraan momenteel hard wordt gewerkt, wordt 7.100 vierkante meter groot en zal bestaan uit vijf hallen. Deze hallen worden straks afzonderlijk of als geheel verhuurd als productie, logistieke – of opslagruimten. De locatie ligt nabij hoofdwegen, bloemenveiling Aalsmeer en luchthaven Schiphol.

De logistieke onderneming verhuurt nu al bedrijfspanden aan de Poelweg, eveneens in De Kwakel. Dit bedrijvencomplex blijft ook in gebruik. Meer informatie over het bedrijvencomplex, de bouw en verhuur is te vinden op www.bedrijvenweg.com.

  • vrijdag 1 december 2017

VZT stoot minder CO2 uit

In 2017 hebben onze trucks 86280 kg minder CO2 uitgestoten ten opzichte van een jaar eerder.

 

Dit komt neer op zo'n 4200 bomen. Dit mooie resultaat hebben wij behaald dankzij actieve chauffeursbegeleiding, investeren in nieuw materieel en verbeterde planningssoftware. Op naar een nog milieuvriendelijker 2018!  • dinsdag 14 november 2017

Chauffeurs terug in de schoolbanken

DE KWAKEL - Onze chauffeurs gaan voor even terug in de schoolbanken. Zij krijgen namelijk de code 95 lessen, welke nodig zijn om het chauffeursvak te mogen uitoefenen.

 

Dit gaat plaatsvinden in januari en februari 2018. De cursus wordt door onszelf georganiseerd en bestaat uit verschillende lessen van diverse docenten.

Daarnaast geven we in dezelfde periode lessen voor het LZV-certificaat, zodat nog meer chauffeurs met een extra lange vrachtwagen de weg op kunnen. Het voordeel van een LZV is dat er meer vracht meegenomen kan worden, terwijl het brandstofverbruik minimaal toeneemt. Daardoor zijn LZV's milieuvriendelijker dan reguliere vrachtwagens. 


Foto: LZV. 

 

Vacatures

Werken bij Van Zaal Transport? Wij hebben op dit moment de volgende vacatures: Voor ons rijden als charter kan ook.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij versturen vierwekelijks een nieuwsbrief gericht aan zakenrelaties en andere geïnteresseerden. Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om u te abonneren.

Dieseltoeslag

Op onze transporttarieven is de brandstofprijs zeer van invloed, daarom hanteren wij een dieseltoeslag.  Wilt u weten wat de dieseltoeslag van deze maand is of meer informatie over de dieseltoeslag? Kijk dan op onze pagina 'Dieseltoeslag'.